Аудито, с което предната седмица катастрофира Мария Банева, майката

...
  Аудито, с което предната седмица катастрофира Мария Банева, майката
Коментари Харесай

Майката на олигарха Николай Банев катастрофирала с таратайка втора употреба

  Аудито, с което предната седмица катастрофира Мария Банева, майката на великия приватизатор Николай Банев, се оказа втора употреба, дочу HotArena. Милионерът й подарил автомобила преди две години. Тези дни, до момента в който караше колата из Харманли, тя прати юноша в болница. Въпросното ауди е купено преференциално от автоборсата край Дупница, където идват всевъзможни таратайки от Европа. 

Мария Банева, която през есента ще навърши 78 години, не се слави като добър водач, споделят осведомени. „ Тя има проблеми със знаците и ориентацията при шофиране, само че все пак упорства да е зад кормилото, вместо да си наеме водач ” – разясняват хора, които са наясно със 

качествата й зад кормилото.

Не й върви на милионерската фамилия с аудитата и това е. Преди време Николай Банев се забърка в разправии с друго, само че по-луксозно ауди от това на майка му. То е взето на лизинг от компанията му „ Партнърс Комерс ”. В един миг обаче олигархът стопира да заплащат вноските. От лизинговата компания вършат мъчителни опити да се свържат с Банев. Разправиите се проточват, стига се и до съд. Макар и с отвращение, олигархът е заставен в последна сметка да върне колата. Преди това обаче Банев я беше връчил на майка си Мария. Тя пък я беше давала  горе-долу да я употребява внукът й, който е наследник на Соня, сестрата на Николай. 

Въпреки възрастта си Мария Банева се изживява като бизнес дама. Преди време тя се води началник на Топлоелектрическа централа – Казанлък. Навремето централата отоплява града, само че е приватизирана през 2004 година от холдинга на Банев „ АКБ Форес ” за по-малко от 2 млн. лв.. Днес от него са останали

единствено руини и задължения към Национална агенция за приходите.

По документи Банева е била изпълнителен шеф и на „ Сердика-Кърджали ”, а също и на други приватизирани „ на цената на спанака ” от сина й предприятия. Името й се поява на разнообразни места като представител на „ АКБ-Актив ”.Управлявала е също и „ Феникс – Юг ” в Пловдив. Едва ли ще изненадаме някого, като уточним, че огромната част от тези компании са в неплатежоспособност, каквато е ориста и на множеството предприятия, чевръсто приватизиране преди време от Николай Банев, написа Уикенд. 

Според източниците ни Мария била още ученичка в 11 клас, когато се дами за офицера Йордан Банев. Бащата на милионера е най-младият публично приет деен герой срещу фашизма и капитализма в Хасковско. Станал укривател едвам на 14 години. След Девети септември е към този момент в разузнаването. Работи в Гърция, като съгласно източниците ни е пратен там по линия на военното разузнаване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР